Szombaton mi is ott leszünk a Pedagógus Expón!

Hogy mire lehet számítani az idei Pedagógus Expón? Workshopokra, pedagógiai és pszichológiai előadásokra, kerekasztal beszélgetésekre, kreatív pedagógiai gyakorlatokra, önismereti kurzusokra, és persze a kiállítók, kitelepülők között a Komplex Alapprogram (KAP) lelkes csapatára is. Sütő Gergőt, a Komplex Alapprogram PR és marketing menedzserét kérdeztük.

Mivel készül a Komplex Alapprogram a Pedagógus Expóra? Mire számítson az, aki kilátogat a rendezvényre?

A Komplex Alapprogram életében nagyon fontos és kiemelt helyet kap a Pedagógus Expo. A tavalyi évben is ott voltunk, és joggal mondhatjuk, hogy az egyik legnépszerűbb stand volt a miénk. Rengeteg ember fordult meg nálunk, és ami külön jó volt, hogy töménytelen mennyiségű kérdést tettek fel nekünk, hatalmas volt az érdeklődés. Így tavaly sok kételyt sikerült eloszlatni és igyekeztünk minden hozzánk érkező kérdésre válaszolni, valamint a sok ember fejében már létező, pozitív gondolatokat tudtuk megerősíteni a projektünkkel kapcsolatban.

Milyen lesz az idei stand?

A standunkkal ugyanúgy készülünk, mint a tavalyi évben, tehát a kiadványainkból igen sok megtalálható lesz, hogy minden érdeklődőnek jusson, de sokféle szóróanyaggal és ajándéktárgyakkal is készülünk. A kitelepülésünk célja, hogy az ország pedagógusai a lehető legszélesebb körben megismerhessék, miről szól a Komplex Alapprogram. Szeretnénk, ha látnák, hogy létezünk, és megérezzék, hogy tulajdonképpen mi is ennek az egésznek a szellemisége.

Most is lesznek élő bejelentkezéseitek a helyszínről?

Az a terv, hogy a Facebook csatornánkon (www.facebook.com/Elmenysuli) és a weboldalunkon is megjelenjen a Pedagógus Expo. Képgalériára, Facebook élő bejelentkezésre, híranyagokra lehet számítani. Persze nem csak a Komplex Alapprogramról számolunk majd be, hanem úgy általában arról is, hogy miről szól a Pedagógus Expo: a tervek szerint a TanTrenddel együttműködve hasonlóképpen tudósítunk majd, mint tavaly novemberben az Országos Közoktatási Szakértői Konferenciáról.

(Fotó: Engyel Gábor)