Legfrissebb híreink


Lezárult egy időszak

Lezárult egy időszak

Szokás mondani, hogy ha valami véget ér, akkor az egy másik dolog kezdetét jelenti. Nincs ez másképp a Komplex Alapprogram életében sem, hiszen az Eszterházy Károly Egyetem Károly Róbert Campusán lezajlott az utolsó tankerületi tájékoztató.

„Csoportmunka másképpen” 2.0

„Csoportmunka másképpen” 2.0

A csoportmunka másképpen második részével jelentkezünk, hiszen stábunk újra Törökbálinton járt, hogy most az Érdi, Szigetszentmiklósi és Monori Tankerület is megismerhesse az igazi Élménysulit.

„Csoportmunka másképpen” 1.0

„Csoportmunka másképpen” 1.0

Az Élménysuli stábja újra országjárásra indult, a célpont pedig a Ceglédi és Dunakeszi Tankerületi tájékoztató volt, melyre közel 80 oktató és intézményvezető érkezett. Érezhető volt, hogy minden érdeklődő izgatottan és kíváncsian várta a részleteket.

Pedagógus Expo egyik legnépszerűbb kiállítója

Pedagógus Expo egyik legnépszerűbb kiállítója

Minden nagyképűséget félretéve kijelenthető: a Komplex Alapprogram látványban, minőségben és érdeklődők tekintetében a legjobbak között szerepelt a Budapesti Kongresszusi Központban.

Találkozások Workshopja

Találkozások Workshopja

Neó vezetésével elindul egy csapat a világ megmentésére. A hajóra szállva tudják, hogy nem lesz egyszerű, de a cél mindent megér. Szilvásvárad, két tankerület, Élménysuli és a Mátrix. Ha nem is Neó vezetésével, de a Komplex Alapprogram közössége új szintre lépett, hiszen az együttműködés újabb szakaszába érkezett az intézményvezetők és a program szakemberei között.